2a. trobada de mòduls de la Federaciò Catalana d’Amics del Ferrocarril 2009

torello011-fcaf1L’Associació d’Amics del Ferrocarril de la Vall del Ges, amb la col·laboració de la Federació Catalana d’Amics del Ferrocarril, organitza la Segona Trobada de Mòduls de la FCAF a Torelló, primera amb participació internacional.

A mes dels mòduls de les associacions catalanes, aquest any hi haurà la participació especial de dues associacions franceses amb les seves maquetes.

Es tracta de l’associació RAIL MODELISME ARIEGEOIS de Tarascon-sur-Ariege i de l’associació MIREPOIX MODELISME de Mirepoix

On es fa la festa:

La trobada es farà a l’IES CIRVIANUM de Torelló, carrer Rosa Sensat / carrer de la Molina, darrera de l’estació de RENFE de Torelló.

Què trobarem a la festa:

–          Mòduls ferroviaris a escala H0 i N.

–          Maqueta de trens escala G (LGB).

–          Circuit de trens tripulats de 5 polzades.

–          Mercadet ferroviari.

–          Exposició monogràfica sobre la locomotora elèctrica 1000.

–          Projecció d’un audiovisual sobre la història de la locomotora 1000 amb alguns dels seus maquinistes.

–          Inauguració dels mòduls reproduint l’estació de Ripoll als anys 1928-1940, construïda per en Ramon Pont de l’Associació d’Amics del Ferrocarril de la Vall del Ges.

Durant els dos dies de la festa, circularà pel poble de Torelló un autobús articulat històric, dels anys 60 que havia estat propietat de Transports Municipals de Barcelona i actualment preservat per l’associació ARCA, fent un recorregut fins al local de l’Institut. Es cobrarà un preu simbòlic de 0,50 €.

Més informació: http://www.fcaf.cat/portal/?p=2164#more-2164 i http://amicsdelferrocarriltorello.org/

Programa:programa-torello